Fem servir cookies per proporcionar una millor experiència en la navegació . Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. Configurar.


Benvinguts a la web de Plàhoms

Prefabricats Plahoms és una empresa al servei dels prefabricats dins el món de la construcció, tant a nivell d’obra nova com de restauració. L’empresa va ser fundada pel Sr. Àngel Homs a l’any 1992.

Les dimensions de les nostres instal·lacions ens permeten afrontar des de comandes de petita entitat fins a grans encàrrecs, sempre amb un tracte proper amb el client. Destacar que aproximadament controlem el 85% del mercat de la província de Girona. No cal dir que totes les nostres comandes provenen de majoristes.

L’empresa disposa de col·laboradors externs (arquitectes tècnics,....) per resoldre qualsevol aspecte tècnic per poder oferir sempre els millors resultats.

Fabriquem: Fabriquem caixes de persiana, dintells ceràmics, barrets de xemeneia i cornises. Disposem d’un ampli ventall de mesures, tot i això es poden realitzar peces amb les mesures indicades pel client.

Per realitzar els treballs disposem d’un ampli espai, la tecnologia necessària per dur a terme tot el procés de fabricació a les nostres instal·lacions i el treball de tots els que formem l’empresa. D’aquesta manera podem oferir uns productes amb una alta qualitat.

Per altre part la matèria prima que s’utilitza en la fabricació dels nostres productes prové d’empreses amb un reconeixement important dins els seus sectors. Algunes de les empreses que ens subministra materials directa o indirectament són Uniland Cementera, Ferrallats Armengué, Ceràmiques Potries, Tealsa,....